Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izgledan transfer

Dvije ponude za hrvatskog reprezentativca: Odlazi jer želi igrati na SP-u!

Menadžer Evertonovih nogometaša Roberto Martinez otkrio je kako je klub zaprimio dva upita vezana uz potencijalni transfer Nikice Jelavića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove je sezone hrvatski napadač pao u drugi plan pod vodstvom novog menadžera koji je naslijedio Davida Moyesa, pa je tako skupio tek osam premierligaških nastupa u kojima je propustio postići ijedan gol. Transfer u siječanjskom prijelaznom roku s obzirom na nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Brazilu čini se kao posve izgledna opcija.

"Imali smo par upita od dva različita kluba za jednog našeg igrača. Nikica Jelavić je netko s kime smo sve razjasnili. Razgovarali smo, a kako je Svjetsko prvenstvo iza ugla njemu je potrebna minutaža i mi to razumijemo", rekao je Martinez za klupsku web-stranicu.

"Uvijek ćemo nastojati dati dobru procjenu situacije dok ona ne utječe na nikoga u klubu. Što god se dogodi u siječnju bit će na dobrobit kluba. Sada smo usredotočeni da budemo što bolji možemo u nedjelju (protiv Southamptona)." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider