Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Žao mi je..'

Martina objavio odlazi li s klupe Barcelone: Čestitam Atleticu, bili su bolji!

"U sporazumnom dogovoru s Barcelonom odlučili smo da je ovo bila moja posljednja utakmica na klupi katalonskog kluba", rekao je na novinskoj konferenciji Gerardo "Tata" Martino.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Čestitam Atletico Madridu. Bili su bolji. Želim se zahvaliti predsjedniku kluba, Sandru Rosellu, Zubizarreti i svima koji su mi dali priliku. Žao mi je što nisam s ovim sjajnim igračima uspio osvojiti veliki trofej ove sezone. Hvala i svim novinarima", rekao je između ostalog Martino.

Nakon završetka govora nije bilo pljeska za argentinskog stručnjaka, samo tišina, koja najbolje oslikava u kakvom ozračju Barcelona završava ovu iznimno lošu sezonu.

Podsjetimo, Atletico Madrid je ove subote na Nou Campu uzeo bod i osvojio naslov prvaka Španjolske, a katalonski je klub još ranije poražen u finalu Kupa kralja od Real Madrida, te u četvrtfinalu Lige prvaka upravo od današnjeg suparnika.

Novi trener katalonskog kluba vjerojatno će biti njegov bivši igrač Luis Enrique, koji večeras po posljednji put s trenerske klupe vodi Celtu iz Viga. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider