Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vjerovali ili ne

Panika u Madridu: Što potpis Cristiana Ronalda govori o njemu!?

Nitko, ili gotovo nitko ne zna zbog čega je Cristiano Ronaldo nesretan. Španjolski dnevnik Marca je uz pomoć grafologije pokušala doći do odgovora na to pitanje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ugledni sportski dnevnik iz Madrida poslao je autogram Cristiana Ronalda u tvrtku pod nazivom Grafoclic, te je od iste naručio ispitivanje i analizu rukopisa portugalske zvijezde.

Alberto Asiain, upravljački partner tvrtke, ponudio je rezultate svog istraživanja. Za početak je komentirao kut potpisa...

"Prvo zapažanje je da potpis naginje prema gore. To ukazuje na visoku ambiciju i želju za isticanjem. Riječ ''Ronaldo'' dominira i pojavljuje se cijela, dok se jednostavno slovo C odnosi na njegovo ime. Slova otkrivaju egocentrične osobine. To ga vodi ka uspjehu i profesionalnom priznanju, odnosno milijunskim transferima."

Asiain je nakon toga komentirao uključenje na potpis broja 7, kojeg Ronaldo nosi na dresu.

"To pokazuje da je Ronaldo rezerviran čovjek koji ne voli govoriti o svom osobnom životu. Samo o profesionalnom, i to samo kad je strogo potrebno. Na potpisu je slovo C odvojeno od prezimena Ronaldo, što pokazuje jasan jaz između profesionalnog i strogo osobnog života."

"Ronaldo je ljubazna i pristojna osoba kada je u središtiu pozornosti. To se očituje u jedinstvu slova. Konačno, velike nepravilnosti u veličini slova ukazuju na veliki ego", zaključio je svoju analizu Asiain.

A zbog čega je Ronaldo nesretan? To će, očito, i dalje ostati pitanje bez odgovora... (TS)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider