Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ancelotti ima dva opcije

Marca otkrila u kojem će sustavu igrati Real: Modrića čeka velika borba!

Novi trener Real Madrida Carlo Ancelotti u ponedjeljak je popodne odradio prvi trening s nogometašima ''kraljevskog kluba'' uoči nove sezone…

Dakako, prvi je trening bio u laganijem ritmu i još se ne može govoriti o uigravanju momčadi, ali španjolski su mediji već počeli nagađati kakav će sustav forsirati talijanski stručnjak.

Marca piše da se Ancelotti praktički kroz cijelu trenersku karijeru opredjeljivao za dva sustava: 4-3-2-1 ili 4-3-1-2. Jasno je, dakle, da preferira igru s tri središnja veznjaka, a da bi se tako moglo nastaviti i u Realu sugerira dovođenje Isca i Asiera Illarramendija u aktualnom prijelaznom roku. Moglo bi se u takvom sustavu biti puno prilika i za našeg Luku Modrića iako je jasno da će imati veliku konkurenciju.

Dodajmo ovome i kako Marca piše da je Real započeo pregovore s njemačkim reprezentativcem Mesutom Özilom oko produljenja ugovora. Prema riječima igračeva oca Mustafe, koji mu je ujedno i agent, razgovara se o potpisivanju ugovora koji bi vrijedio sve do 2019. godine. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider