Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već je jednom umalo došao

Marca objavila ime prvog kandidata za Mourinhova nasljednika

Talijanski stručnjak Carlo Ancelotti najveći je kandidat za nasljednika Josea Mourinha na klupi Real Madrida, piše u petak Marca…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Madridski dnevnik praktički više uopće ne stavlja upitnike iza tvrdnje da će Mourinho od sljedeće sezone ponovno voditi Chelsea i to, ističe Marca, zato što to sam tako želi. S Realom je navodno već prije nekoliko mjeseci dogovorio raskid ugovora, pa u ''kraljevskom klubu'' već razmišljaju o njegovom nasljedniku.

U najboljoj je poziciji Ancelotti koji trenutno vodi PSG prema naslovu francuskog prvaka. Iako u klubu s Parka prinčeva ima ugovor do 2014. godine, dogovor o ranijem raskidu se uvijek može postići, što pokazuje i Mourinhov primjer.

Ancelotti je, piše Marca, bio kandidat za trenera Reala i 2008. godine nakon što je s Milanom osvojio dva naslova u Ligi prvaka. Njegova sposobnost da vodi svlačionicu punu zvijezda i da se nosi s pritiskom, kao i primjerena suradnja s čelnicima kluba i medijima gdje god je radio, u potpunoj su suprotnosti s Mourinhovom erom u Realu, dodaje ugledni dnevni list.

Ono što trenutno nije Ancelottijev adut je relativno mala popularnost među navijačima Reala koji su u anketama prednost davali drugim trenerima, ponajprije menadžeru Swanseaja Michaelu Laudrupu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider