Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Na kraju su ga svi grlili'

Španjolci se jednostavno zaljubili: 'Šou čarobnjaka Luke'

Novu briljantnu utakmicu u dresu Real Madrida odigrao je hrvatski nogometaš Luka Modrić, pa i ne čude salve pohvala koje je u ponedjeljak zaradio u Marci...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modrić je vladao travnjakom stadiona Cornella-El Prat na kojem je Real u 19. kolu Primere pobijedio domaći Espanyol s 1-0. Naš je veznjak pritom bio asistent Pepeu za jedini pogodak.

''Modrić je vjerojatno izludio odgovorne za izradu statistike. Radio je sve. Trčao je, oduzimao lopte, asistirao, kreirao igru, vršio pritisak... I ono što je najteže od svega, radio je to dobro. Da se u nogometu radi valorizacija kao i košarci, Hrvat bi bez dvojbe imao najviše bodova'', piše Marca.

''Cornella je bila posljednja u nizu scena na kojoj je prikazan šou čarobnjaka Luke. Momčad je spavala prvih 20 minuta, a Modrić je bio zadužen za njezino uključivanje. Jedan je njegov udarac u 25. minuti napokon probudio Madriđane iz sna i počela je okupacija domaćeg gola. U 55. je minuti poslao sjajan centaršut na glavu Pepea koji je iskoristio poklon. Kao da se vodio dijalog: ''Gdje želiš loptu? Izvoli'', dodaje se u komentaru madridskog dnevnog lista, uz zaključak:

''Na kraju utakmice svi su ga suigrači došli zagrliti, znajući trud koji je uložio i važnost pobjede. Modrić je Šerpa koji pomaže Realu u teškom usponu na ligaškoj ljestvici. Momčadi treba kisika za nadoknađivanje još tri boda. A boce s kisikom nosi Luka.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider