Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Činilo se da odlazi...

ManUtd produžio ugovor s 'ucviljenom' zvijezdom!

Portugalski krilni nogometaš Nani (26) potpisao je novi petogodišnji ugovor s Manchester Unitedom, potvrdio je u četvrtak engleski prvak…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nani je na Old Traffordu od ljeta 2007. kada je stigao iz Sportinga, a dosadašnji ga je ugovor vezao uz United do sljedeće godine. Novim se potpisom obvezao ''crvenim vragovima'' do 2018. godine.

„Doista sam zadovoljan što je Nani produljio ugovor. S 26 godina na leđima ima puno sposobnosti i iskustva. Impresionirao me njegov pristup treninzima i radujem se što ću raditi s njim u nadolazećim sezonama“, poručio je menadžer Uniteda David Moyes.

U prošloj je sezoni kod Alexa Fergusona Nani skupio samo 11 nastupa u Premierligi i činilo se da bi ovoga ljeta mogao napustiti klub, posebno zato što su zanimanje pokazivali PSG, Monaco, Zenit, Juventus. Nani nije krio nezadovoljstvo svojim statusom u klubu, ali čini se da se situacija promijenila...

„Igranje za United je sjajno iskustvo, kad sam dolazio, nisam ni slutio da ćemo imati toliko uspjeha. Veliki mi je motiv trenirati uz vrhunske igrače koji svake godine žele osvajati nove trofeje. Sretan sam što je novi menadžer pokazao vjeru u mene“, kazao je Portugalac. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider