Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za taj novac...

ManUtd poslao 'smiješnu' ponudu Realu za Luku Modrića!

Manchester United poslao je ponudu Real Madridu za hrvatskog reprezentativca Luku Modrića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Britanski The Times u današnjem izdanju (utorak) tvrdi da se menadžer Manchester Uniteda David Moyes okrenuo "novom" mogućem pojačanju ovoga ljeta - Luki Modriću.

>> Nova Realova ponuda za Balea 'izuva iz cipela': Ronalda su dobili za 'sitniš'!

Nakon što su mu ispred nosa promakli Thiago Alcantara (Bayern) i Cesc Fabregas (ostao u Barceloni), United se odlučio ponovno pokušati dovesti Luku Modrića u svoje redove. Podsjetimo, bivši menadžer "crvenih vragova" Sir Alex Ferguson želio je Modrića još prošloga ljeta, ali se naš reprezentativac ipak odlučio za svjetla reflektora u Madridu!

S obzirom na prosječnu prvu sezonu u Realu, United se nada da bi madridski klub bio spreman pregovarati oko njegove prodaje, ali i zbog činjenice da mu je potreban dodatni novac za slamanje Tottenhama i dovođenje sjajnog Velšanina Garetha Balea. Prema posljednjim informacijama (Marca) "spursi" traže čak 145 milijuna eura!

The Times tvrdi da je United spreman izdvojiti "samo" 25 milijuna funti za hrvatskog reprezentativca, koji je pak jedan od najdražih igrača novog trenera Reala - Carla Ancelottija. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider