Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hitno im treba pojačanje

ManUtd blizu dogovora za zvijezdu Chelseaja: Je li to najveći zimski transfer?

Manchester United trenutno drži sedmo mjesto na ljestvici Premierlige, 14 bodova iza vodećeg Arsenala…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju je Moyesova družina izgubila na Stamford Bridgeu od Chelseaja s 3-1 i tako još jednom potvrdila ono što se nazire već neko vrijeme. Manchester United je praktično ispao iz utrke za naslov i obrana titule prvaka sve više postaje nedostižan san.

Moyes nemilice traži pojačanja koja bi u zimskom prijelaznom roku poboljšao kvalitetu Crvenih vragova. Nakon silnih razočaranja na tržištu, engleski Telegraph donosi priču kako je na meti Uniteda ponajbolji igrač Chelseaja prijašnjih godina Juan Mata.

Španjolski veznjak je dva puta proglašavan za klupskog igrača godine, ali se ove sezone našao u nemilosti Josea Mourinha i na izlaznim je vratima Chelseaja. Kako mu je želja zaigrati na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, gotovo je sigurno da će napustiti 'Bluese', a jedna od mogućih je destinacija je upravo Old Trafford.

Prema pisanju Telegrapha, Manchester United i Chelsea su blizu dogovora, a cijena bi trebala iznositi ogromnih 37 milijuna funti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider