Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ovo je ostvarenje sna'

Manija za Balotellijem: Navijači Milana razgrabili dres s krivim brojem!

Dolazak Marija Balotellija iz Manchester Cityja u Milan izazvao je veliku pozornost talijanskih medija, kao i navijača Rossonera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako Balotelli još nije službeno potpisao za Milan, talijanski mediji navode kako je rasprodano već više od tisuću Milanovih dresova s njegovim prezimenom i brojem 9.

Problem je taj što je brazilski napadač Alexandre Pato prijavljen za sezonu s brojem 9 na leđima, i usprkos tomu što je ranije ovog mjeseca prešao iz Milana u Corinthians, pravila Serie A ne dozvoljavaju prebacivanje broja dresa na drugog igrača. Stoga će Balotelli u Milanu nositi dres s brojem 45 na leđima, kojeg je prethodno imao u Interu i Manchester Cityju.

Balotelli će večeras obaviti liječnički pregled i večerati s Milanovim predsjednikom Silviom Berlusconijem, a službena press-konferencija povodom predstavljanja igrača zakazana je za sutra, kada će se kompletirati transfer.

"Čim sam dobio priliku, potrčao sam u Milan. Želio sam igrati ovdje tako dugo vremena, ali sam bio u drugim klubovima i nisam imao priliku", rekao je Balotelli koji je uvijek naglašavao da je navijač Rossonera:

"Početak nove sezone bio je negativan, ali u ovom ću dresu biti bolji. Donio sam neke važne odluke, pa se nadam da ću Milan ponovo učiniti velikim, a time i sebe. Samo želim da me navijači vole, a ja ću im se odužiti na ljubavi."

Njegov dolazak komentirao je i Adriano Galliani: "Ovo je ostvarenje sna, Mario je bio u našim srcima već neko vrijeme. Ovo je ono što smo svi željeli, počevši od predsjednika Silvija Berlusconija."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider