Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
Narušen odnos

'Mandžini dani u Bayernu odbrojani'

U novom tiskanom izdanju uglednog njemačkog dvotjednik Kickera stoji tekst o hrvatskom nogometnom reprezentativcu Mariju Mandžukiću i njegovom narušenom odnosu s trenerom Pepom Guardiolom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U petak je Pep Guardiola izostavio Marija Mandžukića iz kadra za bundesligaško gostovanje kod Borussije Mönchengladbach zbog disciplinskih razloga i navodnog nedovoljnog zalaganja na treninzima. Iako će Mandžukić vrlo vjerojatno biti vraćen u momčad za utakmicu u srijedu protiv Stuttgarta, Kicker navodi kako bi kazna koju je dobio mogla biti "početak kraja".

Isto se tako navodi kako se on i trener Guardiola nisu najbolje složili od samog početka kada je španjolski trener preuzeo minhenski klub.

"Uskoro je Mandžukić shvatio da bi Guardiola radije igrao bez pravog napadača. Pridoda li se svemu dolazak u Bayern Roberta Lewandowskog sljedećeg ljeta, koji će biti izravna konkurencija Mandžukiću, sve je izglednije da su za hrvatskog napadača u Münchenu dani odbrojani'', stoji u tekstu.

Interesa za njegovim dovođenjem ne manjka. Napadača koji je za Bayern u 66 utakmica postigao 35 golova u svojim redovima žele Chelsea, Juventus, Real Madrid, Borussia Dortmund, Zenit, a navodno i Arsenal.

U međuvremenu se oglasio i Bayernov predsjednik Uli Hoeness, koji je rekao da im je Mandžukić neophodan, ali ove sezone.

''Čuo sam da Mario nije dobro trenirao. Nadam se da će se to promijeniti u narednih nekoliko tjedana. Mandžukić nam je ove sezone jako potreban. Imamo veliki broj važnih utakmica i bilo bi loše po nas da tom periodu pristupimo bez Mandžukića na raspolaganju'', rekao je Hoeness.

Aktualni ugovor Mandžukića za Bayern veže do ljeta 2016. godine.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider