Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uz Džeku, Costu i Martineza

Nije samo Chelsea u igri: Mandžo na užem popisu još jednog velikana!

Nakon napisa engleskih medija kako Mourinho želi vidjeti Mandžukića u Chelseaju, pojavile su se nove špekulacije vezane za hrvatskog napadača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju nekoliko engleskih tabloida Mario Mandžukić nalazi se na užem popisu ljetnih želja francuskog nogometnog menadžera Arsenala – Arsenea Wengera.

Osim što će svoju momčad pokušati osnažiti njemačkim veznjakom Julianom Draxlerom i desnim bekom iz Poljske Lukaszom Piszczekom, Wenger će u ljetnom prijelaznom roku pokušati naći partnera Olivieru Giroudu u napadu.

Jedno od imena koje se spominje je i ime našeg Marija Mandžukića, aktualnog napadača Bayerna. Razlog njegovog potencijalnog odlaska je dolazak Roberta Lewandowskog u minhenski klub, također na kraju sezone. Lewandowski je, kako sam tvrdi, također bio velika želja Arsenala, ali je odbio ponudu zbog Bayerna.

''Wojciech Szczesny (vratar Arsenala) me pokušao nagovoriti da dođem u Arsenal. Pričao mi je lijepe stvari o Arsenalu i o tome što Wenger misli o meni. Međutim moja je želja bila Bayern'', ispričao je poljski reprezentativac za tamošnji tabloid Fakt.

Osim našeg Mandžukića, na užem popisu želja francuskog stratega nalaze se i Edin Džeko, Diego Costa, te Jackson Martinez. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider