Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova 'golijada' Bayerna

Mandžukić odradio prve minute pod ravnanjem Guardiole!

Nogometaši Bayerna odigrali su pripremnu utakmicu u talijanskom Arcu, a suparnik im je bila kombinirana momčad pod imenom Paulaner Dream Team. Europski su prvaci slavili s 13-0…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Momčad Paulanera bila je sastavljena od ukupno 26 igrača iz sedam svjetskih zemalja, a izabrani su između čak 19.200 kandidata koji su se prijavili na natječaj. Najveću su sretnici dobili priliku zaigrati protiv najbolje europske momčadi, a u prvom poluvremenu su joj čak i pružili dobar otpor.

Taj je dio igre završio s 2-0 za ne odveć raspoloženi sastav Pepa Guardiole, a prve je minute nakon što se priključio pripremama odradio i naš Mario Mandžukić.

Odigrao je prvih 45 minuta, ali nije se upisao među strijelce. Pogotke su postigli Can i Markoutz, a onda je u drugom poluvremenu uslijedila kiša golova. Po tri su gola zabili Schöpf, Shaqiri i Pizarro, a po jedan su dodali Hojbjerg i Ranković. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider