Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi strijelci Bundeslige

'Mandžukić ne ide nigdje, on i Lewandowski mogu zajedno'

U ponedjeljak su se pojavile glasine da bi hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić mogao napustiti redove minhenskog Bayerna i pojačati torinski Juventus. No to su, tvrdi njegov menadžer, samo glasine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Priču su pokrenule talijanske dnevne novine Tuttosport, koje su špekulirale da bi dolaskom Poljaka Roberta Lewandowskog u Bayern, Mandžukić gotovo sigurno bio na izlaznim vratima. Juventus se tu nametnuo kao prvi kupac u redu, no čini se da od transfera, barem zasada, neće biti ništa.

"Onaj tko je to rekao Tuttosportu je u potpunosti nepouzdan izvor i nema veze sa mnom ili Marijem. Mandžukić je vrlo sretan u Müchenu, a Bayern je od njegovog dolaska uhvatio trostruku krunu. Uspjeh je njegov suputnik", rekao je Ivan Cvjetković za njemački Bild.

Mandžukić je ove sezone u Bundesligi započeo devet od 12 utakmica, te je pritom postigao osam pogodaka. Lewandowski je prvi strijelac Bundeslige s devet golova, dok je hrvatski napadač odmah iza njega.

"On i Lewandowski mogu igrati zajedno. Zašto ne", zaključio je Mandžukićev menadžer u razgovoru za Bild.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider