Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki interes

Hrvatski reprezentativci na meti velikana

Torinski dnevnik Tuttosport ponovo je otvorio temu potencijalnih Juventusovih pojačanja u ljetnom prijelaznom roku. Na samomom vrhu popisa željenih igrača je hrvatski nogometaš Mario Mandžukić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventus je u siječanjskom prijelaznom roku doveo Pabla Daniela Osvalda, ali nijedan napadač nije napustio klub. Posve je izvjesno da su kao višak označeni Mirko Vučinić, Fabio Quagliarella, a vjerojatno i Sebastian Giovinco. Vjeruje se da će Juventus novcem od njihove kupnje financirati nova pojačanja, a među njima i Mandžukića za kojeg je Bayernu spreman platiti 20 milijuna eura.

"Bianconeri" žele momčad koja će biti sposobna napasti i naslov u Ligi prvaka, budući u Italiji već dominiraju neko vrijeme. U tu će svrhu posegnuti i za krilnim igračem Manchester Uniteda Nanijem koji je označen kao višak na Old Traffordu i posve je izvjesno da će promijeniti sredinu.

Vrsaljko i Vidić na meti Intera

Iako je interes za dovođenjem Šime Vrsaljka (22) pokazao i u siječanjskom prijelaznom roku, talijanski nogometni velikan Inter nije povukao konkretan potez.

To će se promijeniti sljedećeg ljeta, navodi Gazzetta dello Sport, a u klubu već slažu igračku križaljku za sljedeću sezonu.

Vrsaljko ove sezone igra redovito u Genoi i skupio je 17 nastupa u Seriji A. Ugovorno je vezan do 2017. godine, a Transfermarkt.de mu vrijednost procijenjuje na 7.5 milijuna eura.

Uz hrvatskog desnog beka Interu je zanimljiv i kapetan Manchester Uniteda Nemanja Vidić (32) koji je na izlaznim vratima Old Trafforda. Ugovor mu istječe na kraju sezone, pa ga Inter tako može dovesti bez odštete. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider