Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
'Mi smo obitelj'

Mandžu ne brine Lewandowski: 'Želim karijeru završiti u Bayernu'

Mario Mandžukić, sjajni 27-godišnji hrvatski nogometaš i glavni napadač njemačkog i europskog prvaka Bayerna, govorio je za talijansku La Gazzettu dello Sport o svojoj budućnosti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaš koji je prošle sezone obavio veliki dio na putu bavarskog kluba prema tri pehara (Bundesliga, DFB Pokal i Liga prvaka) i ove sezone igra na visokoj razini, makar je došlo do promjene na trenerskoj klupi ovog kluba. I kod Josepa Guardiole je Mandžukić prvi napadač i itekako bitan kotačić, a hrvatski je igrač, pak, u dosadašnjem tijeku prvenstva (šest kola) postigao četiri pogotka.

>> Lewandowski potvrdio: Točno je, u siječnju sam Bayernov

Novinara Gazzette je zanimalo kako se Mario Mandžukić osjeća sada kada je poznato da će mu u siječnju za konkurenciju doći odlični poljski napadač iz Borussije, Robert Lewandowski: "Iz moje perspektive sve je jasno, želim dočekati kraj karijere i odlazak u mirovinu kao igrač Bayerna", rekao je Mandžukić i nastavio:

"Mi smo prava obitelj i ponosan sam i sretan što sam dio svega. U to su svi uključeni, gazde, struka, igrači, navijači."

Za kraj, o sezoni, Mandžukić je dodao: "Imamo sjajnog trenera i ogromnu želju da i ove sezone osvojimo sve što možemo, da obranimo sve naslove od prošle godine. Želimo biti prvi klub koji je obranio krunu u Ligi prvaka."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider