Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li to kraj?

Mandžo se izvukao, ali veznjaku Bayerna Guardiola je 'zalupio vrata'

Nekadašnji nogometaš Bayerna Thomas Helmer izrazio je uvjerenje da će Toni Kroos imati tešku zadaću da vrati povjerenje trenera Pepa Guardiole...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je Mario Mandžukić isprva bio jedan od najeksponiranijih 'pobunjenika' u momčadi Bayerna, čini se kako bi Toni Kroos mogao platiti najveću cijenu nezadovoljstva koje se pojavilo u klubu kod nekih igrača.

Veznjak europskog prvaka izgubio je mjesto u momčadi nakon što je jasno pokazao frustraciju kad ga je Pep Guardiola izvadio iz igre u dvoboju protiv Stuttgarta, 29. siječnja.

''Pep je poslao signal cijeloj momčadi udaljavanjem Kroosa. Činjenica da Tonija nije bilo u zadnjim utakmicama je gotovo sigurno povezana s njegovom reakcijom pri izlasku iz igre protiv Stuttgarta. Mogao bi Kroos biti u problemima odsad, pa nadalje. Pep ima i Lahma, Thiaga i Götzea u veznom redu, a to nisu loši igrači'', rekao je Helmer za TZ.

Kroos ima ugovor s Bayernom do 2015. godine, a zasad nije uspio dogovoriti s čelnicima kluba nastavak suradnje. Već se neko vrijeme spominje da 24-godišnjeg njemačkog reprezentativca na oku drže Manchester United i Juventus.(I.Š./TS)

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider