Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet ga hvale

Mandžo opet sretan: Ide mu, a još dolazi i Guardiola

U kratkom intervjuu za Sport1.de hrvatski nogometni reprezentativac u redovima Bayerna Mario Mandžukić progovorio je o svojoj borbenosti, ulozi u momčadi i dolasku novog trenera Pepa Guardiole...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Volim ulaziti u duele i boriti se za svaku loptu'', kaže Mandžukić, koji je poznat kao posebno radišan i borben igrač.

''Uvijek sam govorio: "Kada se na terenu boriš i daješ sve od sebe, tada dolazi nagrada."

Nagrada je Mandžukiću došla u prvom bundesligaškom kolu poslije zimske stanke, kada je zabio oba gola Greuther Fürthu za 2-0 pobjedu Bayerna. Bili su mu to 10. i 11. ligaški gol u sezoni.

Posebno je Mandžukića nedavno nahvalio sportski direktor Bayerna Mathias Sammer, ali ne zbog ofenzivne nego zbog defenzivne uloge unutar momčadi.

''Naravno da je to lijepo za čuti. Nastojim to svaki put pokazati, čak i na treninzima znam svoje suigrače natjerati na povlačenje kada tako "nagazim". To ću nastaviti raditi jer funkcionira jako dobro.''

O temi Guardiolinog preuzimanja trenerske klupe od ljeta, kada će španjolski stručnjak naslijediti Juppa Heynckesa, Mandžukić je pristupio oprezno.

''Ne želim previše o tome pričati jer sada radimo sa Juppom Heynckesom. Naravno da se veselim Guardioli jer je on velik trener. Mislim da nas možda može nečem novom naučiti. Ali prvo nešto želimo postići za Heynckesom.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider