Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Beckenbauer jasan

'Mandžo bi mogao otići, jer Lewandowski više paše Guardioli'

Počasni predsjednik nogometnog kluba Bayerna iz Münchena, Franz Beckenbauer, vjeruje da bi hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić ipak mogao napustiti klub predstojećeg ljeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je predsjednik minhenskog kluba Karl-Heinz Rummenigge nedavno izjavio da ne želi izgubiti Marija Mandžukića, iako na kraju sezone klupski napad pojačava sjajni poljski napadač Robert Lewandowski, Beckenbauer vjeruje da bi naš napadač vrlo lako mogao potražiti novi klub.

''Zapravo da, vjerujem da bi se to moglo dogoditi. Lewandowski sa svojim stilom daleko više odgovara filozofiji trenera Pepa Guardiole. S obzirom da ima mjesta samo za jednog pravog napadača, Robert je u prednosti ispred Mandžukića'', rekao je legendarni njemački reprezentativac.

Rummenigge je, podsjetimo, nedavno također bio izjavio da bi volio da Mandžukić produlji ugovor s Bayernom, a aktualni mu vrijedi još dvije i pol godine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider