Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izrazio veliko nezadovoljstvo

Mancini: Pustite nas da trošimo koliko želimo i možemo

Menadžer aktualnog nogometnog prvaka Engleske (Manchester City) Roberto Mancini izrazio je veliko nezadovoljstvo novim financijskim zakonom Premierlige "koji će kočiti rast bogatih klubova"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi financijski zakon engleske Premierlige bit će sličan onom UEFA-inom (Europska nogometna organizacija), te će sprečavati da klubovi s bogatim stranim vlasnicima, poput Cityja, svoj uspjeh grade isključivo pomoću novca.

''Ne slažem se s time. Ako sam ja bogat čovjek i želim uložiti novac u svoju momčad zašto bi mi se to trebalo braniti? To je moje osobno mišljenje naravno'', rekao je talijanski stručnjak.

''No, ako su pravila takva, morat ćemo raditi u sklopu s njima. Ne možemo ništa promijeniti. Morat ćemo kupovati kvalitetne igrače koji ne koštaju mnogo, ali to je za nas teško, jer kada je City zainteresiran za nekog igrača koji košta 12 milijuna funti, njegov klub traži 35 milijuna, s obzirom da zna da imamo toliko novaca. Trebali bi napraviti i pravilo za to'', zaključio je Mancini.

City trenutno drži drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici Premierlige s devet bodova manje od gradskog rivala Manchester Uniteda. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider