Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li moguće?

ManUtd želi Kovačića: Inter spreman na trampu!?

Tijekom posljednjih dana su otočki mediji lansirali informaciju kako tamošnji aktualni prvak, Manchester United, prati 19-godišnjeg hrvatskog nogometaša Matea Kovačića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ne može se govoriti da Kovačić s prevelikom uspjehom igra ove sezone u milanskom Interu. Startao je u samo šest utakmica, makar tamošnji trener Walter Mazzarri itekako hvali Kovačića i nerijetko napominje da je Hrvat budućnost Intera.

"Mateo napreduje i raste točno po mojim očekivanjima. On je veličanstven nogometaš i najbolje od njega očekujem u drugom dijelu sezone", rekao je Mazzarri.

U Interu nisu željni pretjerano govoriti i kombinirati s tim kako bi Kovačić mogao otići iz kluba u siječnju (spominjala se i posudba).

No, La Stampa naglašava ovog tjedna da bi isto tako u Interu itekako razmislili kada bi za hrvatskog veznjaka dobili primamljivu ponudu. A, izgleda da je ljudima u Interu primamljiva ona koju donosi La Stampa, a to je moguća zamjena s Unitedom. Naime, Manchester je spreman dati meksičkog napadača Javiera Hernandeza Chicharita za Kovačića. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider