Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što je presudilo?

Manchester City oteo Monacu pojačanje iz Barce, ali ne besplatno

Prema pisanju francuskog L'Equipea, vratar Barcelone Victor Valdes sve je dalje od Monaca i čini se izglednim da će karijeru nastaviti u Manchester Cityju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Victor Valdes (32) je izdanak nogometne škole Barcelone u kojoj je proveo cijelu dosadašnju karijeru. No, sada je u potrazi za novim izazovima, pa je već odavno potvrdio da će napustiti Camp Nou na kraju aktualne sezone kada mu istječe aktualni ugovor.

Dugo se nagađalo da će završiti u bogatom Monacu, gdje bi bio konkurencija našem Danijelu Subašiću, ali čini se da će mu nova destinacija ipak biti još bogatiji Manchester City. L'Equipe tvrdi da su dvije strane blizu dogovora, ali i da će City morati platiti određenu kompenzaciju Monacu s kojim je Valdes navodno već potpisao predugovor.

Izgleda da se na koncu ključnom osobom pokazao Txiki Begiristain, nekadašnji sportski direktor Barcelone koji danas obavlja istu funkciju u Cityju, a i igranje u engleskoj Premierligi vjerojatno predstavlja veći izazov od francuskog Le Championnata.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider