Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A tek se vratio...

Novi šok za City: 'Da, gubimo jednog od najboljih igrača'

Iz redova Manchester Cityja potvrdili su da će njihov najbolji napadač Sergio Agüero izbivati s nogometnih travnjaka mjesec dana zbog ozljede zadnje lože...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ozlijedio se Agüero sredinom tjedna u premierligaškom ogledu protiv Tottenhama. Bila mu je to tek treća utakmica koju je započeo od prve minute otkako se vratio po oporavku od ozljede lista.

''Agüero će biti "aut" otprilike mjesec dana. Da, gubimo jednog od najboljih igrača, a tek se vratio nakon ozljede. Ali imamo Edina Džeku, Alvara Negreda i sada Stevana Jovetića koji zabijaju, pa imamo dobre igrače koji ga mogu zamijeniti'', rekao je menadžer Manchester Cityja Manuel Pellegrini.

Agüero je ove sezone zabio 15 premierligaških golova u 17 nastupa, dok je u Ligi prvaka zabio šest golova u pet nastupa. Utakmice koje će definitivno propustiti, između ostalih, su premierligaški derbi protiv Chelseaja koji se igra već u ponedjeljak, te prva utakmica osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone (na Etihadu) 18. veljače. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider