Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko će igrati u vezi?

Maradona već zna koje će pozicije igrati sinovi Messija, Aguera i njega

Ponajbolji svjetski nogometaš svih vremena Diego Maradona sanja kako će jednog dana imati priliku vidjeti svog novorođenog sina Diega Fernanda kako igra za argentinsku reprezentaciju zajedno uz potomke Lionela Messija i Sergija Agüera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Maradonina bivša djevojka Victoria Ojeda prošlog je tjedna u Buenos Airesu rodila mu sina, Diega Fernanda. Sada se "Mali Zeleni" nada kako će njegovo dijete kad odraste sa Messijevim tri i pol mjesečnim sinom i Agüerovim četverogodišnjim sinom zaigrati u dresu "gauča".

"Jedan od njih će morati igrati kao veznjak. Mislim da će Thiago (Messi) diktirati igrom ostalih. Benjamin (Agüero) će igrati kao napadač, a Thiago će igrati uz Dieguita Fernanda", rekao je Maradona za lokalnu radio-postaju iz Dubaija.

Bivši izbornik argentinske reprezentacije dodaje i kako će otputovati za Buenos Aires čim to bude moguće.

"Iću ću vidjeti Diega Fernanda čim to bude moguće. Imat će sve što će mu trebati", dodao je 52-godišnji Maradona koji trenutno obnaša ulogu počasnog sportskog ambasadora u Duabiju. Inače, Maradona ima dvije kćeri, Dalmu i Gianninu sa bivšom suprugom Claudiom Villafane, kao i sina Diega Juniora iz veze koja je trajala jedan dan. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider