Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Donio sve 'lopte'

Malaga s igračem manje iznenadila Barcu, Messi opet sjajno zabio

Nogometaši Barcelone nisu na najbolji način iskoristili prvu četvrtfinalnu utakmicu tamošnjeg Kupa kralja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na Camp Nou je Barcelona odigrala 2-2 protiv Malage. Inače, ove dvije momčadi su prije samo nekoliko dana igrale kod Malage prvenstvenu utakmicu i tada je katalonska momčad slavila s uvjerljivih 3-1.

Ovom prilikom je Malaga čak igrala s igračem manje od 75. minute kada je pocrvenio Nacho Monreal, a čak i sa igračem manje su gosti uspjeli izjednačiti u 90. minuti kada je strijelac bio Camacho, čime je razbuktao nadu u polufinalni prolaz.

Malaga je i povela golom Iturre u 25. minuti kada je na najbolji način iskoristio pogrešku Thiaga Alcantare. No, izgleda da je takvo što samo razljutilo domaće igrače koji su unutar tek 100-ak sekundi zabili dva gola i to u 29. i 30. minuti. I tada su pogreške činili obrambeni igrači, pa je tako Weligton izgubio loptu od Messija koji je izjednačio, a potom je Puyol tjemenom lijepo zabio za 2-1.

Činilo se da će Barcelona povećati prednost, pogotovo nakon što je dobila igrača više, ali naprotiv. Malaga je preko Ignacija Camacha izjednačila na 2-2 na samom kraju ogleda i tako je pitanje ukupnog pobjednika ovog četvrtfinala i dalje otvoreno.

Uzvratna se utakmica igra 23. siječnja.

Nula novog trenera Seville u Zaragozi

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici španjolskog Kupa kralja, nogometaši Zaragoze i Seville su odigrali utakmicu bez pobjednika i bez pogodaka. Uzvrat se igra na Sanchez Pizjuanu 23. siječnja.

Tako je remijem startao na svom novom poslu Unai Emery, novi trener Seville. Iako je igra mogla biti daleko bolja, Sevilla je ipak nakon prvih 90 minuta bliže polufinalu od svog suparnika.

Prvo poluvrijeme u Zaragozi je bila prava nogometna uspavanka, a publika se razbudila tek u 38. minuti kada su gosti imali priliku nakon akcije gdje je u središtu pozornosti bio hrvatski nogometaš Ivan Rakitić. Inače, novi trener Emery je kao i njegov prethodnik imao od starta povjerenje u Rakitića, te ga je držao na travnjaku do 88. minute.

U nastavku se igralo nešto aktivnije, pa je tako za Sevillu zaprijetio Negredo, a na drugoj strani dva puta Postiga, s tim da je oba puta dobro reagirao andaluzijski vratar Palop. Završilo je na kraju i najpoštenije, bez pobjednika i golova. (TS) 

Kup kralja, četvrtfinale (prve utakmice):

Zaragoza - Sevilla 0-0

Barcelona - Malaga 2:2

Atletico Madrid - Betis (četvrtak)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider