Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NI Messi ni Ronaldo nego...

Madrid slavi novog heroja: Oh la la! Varane!

Prvu utakmicu četvrtfinala Kupa kralja između Reala i Barcelone obilježili su promašaji i - Varane.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U novom okršaju dva najbolja svjetska kluba Barcelona je propustila slaviti na Santiago Bernabeuu. Brojni promašaji na kraju su Barcu koštali pobjede koju je spriječio novi heroj Realovih navijača. Napokon se nakon El Clasica ne priča o Ronaldu i Messiju. Danas je glavna tema u madridskim medijima - Raphaël Varane.

>> El Clasico ne može bez repova: Real izjednačio nakon nepostojećeg kornera!

>> Kapetanski potez Puyola: Poručio Piqueu da prestane kukati

>> Karanka: Izjednačena utakmica; Xavi i Iniesta: Izvukli su se!

Još nije napunio ni 20 godina, ali je zasjenio dvije najveće nogometne zvijezde današnjice. U obrani je uklizavanjima zaustavljao Messija, Fabregasa i društvo, početkom susreta je "očistio" loptu s gol-crte nakon udarca Xavija, a onda je u 81. izjednačio, kad već nigdje nije bilo Cristiana Ronalda.

'Zvijezda je rođena', piše Marca o dečku koji je prije godinu i pol stigao iz Lensa. Zbog ozljeda Pepea i Sergija Ramosa dobio je priliku u El Clasicu i iskoristio ju je na najbolji mogući način.

''Bio je senzacionalan u svakom pogledu'', rekla je legenda Reala Emilio Butragueño.

''Zadovoljan sam svojom igrom u obrani i napadu. Uvijek je teško igrati protiv Barcelone, ali još ništa nije odlučeno. Svi su mi čestitali na igri. Ovo je utakmica koje ću se uvijek sjećati, ispunio mi se san sa samo 19 godina'', rekao je mladi Francuz nakon utakmice karijere.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider