Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A Ibra će to propustiti...

Ludilo u Parizu: Navijači u redovima, Barca ruši rekorde

Jutros je krenula prodaja ulaznica za prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka između PSG-a i Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prodajna mjesta na Parku prinčeva otvorena su u 10 sati, a neki su u redovima stajali već od dva ujutro. Redovi oko stadiona dugo nisu viđeni u Parizu, a zbog velike zainteresiranosti ograničena je i internet prodaja koja je krenula još u petak nakon ždrijeba.

''Vrijedi čekati u redu zbog Barcelone, najbolje momčadi na svijetu'', rekao je jedan navijač iz reda koji je na poslu čak tražio dan slobodno kako bi došao do svoje karte.

Zanimljivo, prodaja je na Parku prinčeva organizirana i u subotu, ali je nakon prodanih tisuću ulaznica zbog gužve i nereda reagirala i interventna policija. Ulaznice u službenoj prodaji dosežu cijenu i do 350 eura, a možemo zamisliti koliko se prodaju na crnom tržištu.

Iz PSG-a tvrde da prodaja karata nikad nije išla ovako brzo u povijesti kluba.

Zanimljivo, Zlatan Ibrahimović neće igrati na ovoj utakmici. Zbog nepromišljenog nesportskog starta na utakmici u Valenciji kažnjen je s dvije utakmice suspenzije, a kazna će biti odrađena nakon gostovanja Barcelone na Parku prinčeva 2. travnja. Moguću osvetu klubu koji ga je odbacio, Ibra će dobiti 8. travnja u Barceloni.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider