Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko brani u Dortmundu?

Lopez ozlijeđen, ali Mourinho na gol Reala ne želi vratiti Casillasa!?

Realova vrata tijekom prvog polufinalnog ogleda Lige prvaka protiv nogometaša Borussije u Dortmundu (srijeda) će možda braniti Diego Lopez. Možda tu ulogu preuzme i Iker Casillas, a možda niti jedan od njih dvojice...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Muke oko vratara trenutačno ima trener Real Madrida Jose Mourinho, a za sve je kriva ozljeda Diega Lopeza na posljednjem prvenstvenom ogledu protiv Betisa. Tada je inače prilično sigurni kroz svo ovo vrijeme Diego Lopez primio udarac u rebro i njegov je nastup protiv Borussije pod znakom pitanja.

Iz kluba su naveli da će odluka o njegovom mogućem nastupu pasti nakon popodnevnog treninga u utorak, na stadionu Borussije.

Logično bi bilo da Diega Lopeza na vratima zamijeni Iker Casillas, dugogodišnji prvi čuvar Realove mreže i njegov kapetan. No, od siječnja, kada je slomio palčanu kost lijeve ruke, Casillas nije branio i zato su u klubu u velikoj dvojbi treba li se povratak inače sjajnog Casillasa dogoditi baš u ovakvoj utakmici.

Kako god, Mourinho je na put prema Dortmundu krenuo s četvoricom vratara. Uz dva spomenuta, tu su još Adan i Jesus Collado.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider