Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još uvijek na cijeni

London-Kijev-London: Niko Kranjčar se vraća u Premiership!?

Harry Redknapp bio je menadžer hrvatskom reprezentativcu Niki Kranjčaru u Portsmouthu i Tottenhamu. Iskusni stručnjak želi obnavljanje njihove suradnje u Queens Park Rangersu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon epizoda u Dinamu i Hajduku, Kranjčar (28) je igrao za Portsmouth od 2006. do 2009. godine, kada je prešao u Tottenham. Redknapp ga je vodio u oba kluba i uvijek silno hvalio, no svejedno mu je davao jako slabu minutažu, posebno u Kranjčarovoj zadnjoj sezoni među Spursima.

"Kako da ga postavim u momčad nauštrb Garetha Balea?", često se pitao Redknapp.

Hrvatski ofenzivni veznjak prošlog je ljeta napustio Tottenham i skrasio se u kijevskom Dinamu. Redknapp je nakon prošle sezone dobio otkaz u Tottenhamu, a u studenome prošle godine imenovan je za menadžera Queens Park Rangersa. Sky Sports piše kako 65-godišnji Redknapp želi dovesti Niku na Loftus Road.

U nastojanju spašavanja prvoligaškog statusa, QPR je odlučio značajno ojačati momčad ove zime. Već su doveli iz Marseillea napadača Loica Remyja. Uz Kranjčara, na meti im je još jedan vezni igrač, Moussa Sissoko, ali on bi navodno radije u Newcastle.

Nedavno je je menadžer QPR-a otkrio kako njegova momčad u prijelaznom roku želi dovesti WBA-ovog napadača Petera Odemwingiea, te još jednog igrača iz tog kluba, stasitog švedskog srednjeg braniča Jonasa Olssona, za kojeg pripremaju poboljšanu ponudu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider