Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vonn i Woods na udaru

Ljubomorni ispad bivšeg: Zvjezdani par proglasio - prevarantima!

Bivši suprug američke skijašice Lindsey Vonn (Thomas) ismijao je putem društvene mreže Twitter njenu novu ljubav, najboljeg golfera današnjice - Tigera Woodsa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Američki je golfer proteklog vikenda kažnjen s dva udarca zbog nepravilnog "ispuštanja loptice" u drugom krugu Masters turnira u Augusti, što mu je srezalo šanse za osvajanjem naslova na minimum.

Zanimljivo, informaciju organizatoru da je Woods nepravilno ispustio lopticu dojavio je jedan od gledatelja putem TV ekrana, a tu je priliku iskoristio bivši suprug Lindsey Vonn, koja je s Woodsom u vezi već nekoliko mjeseci.

"Nema na čemu organizatori Mastersa. Drago mi je da sam nazvao i pomogao vam. Uvijek treba paziti na te prevarante", napisao je na svom Twitteru Thomas Vonn.

Vonn pritom nije mislio sam na taj Woodsov potez, već i na seksualne afere iz prošlosti, zbog kojih mu je karijera i krenula nizbrdo.

Woods nije osvojio Masters još od 2008. godine, te je još kratak za četiri u odnosu na rekordera Jacka Nicklausa, koji ih je sakupio 18.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider