Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Redsi rutinski

Liverpool prošao dalje, vijest glasi: Suarez igrao, ali nije zabio

Nogometaši Liverpoola izborili su 5. kolo najstarijeg klupskog nogometnog natjecanja FA Cupa, nakon što su kao gosti slavili kod Bournemoutha.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer Redsa Brendan Rodgers nije želio ništa prepuštati slučaju i kalkulirati s momčadi, pa je izveo najjači mogući sastav za gostovanje kod drugoligaša. Njegovi su momci u potpunosti opravdali ulogu favorita slavivši s 2:0.

Nigerijac Victor Moses doveo je doste u vodstvo u 26. minuti prvog poluvremena, a pobjedu je nakon 15 minuta nastavka potvrdio Daniel Sturridge. Moses je primio loptu na lijevoj strani ruba šesnaesterca domaćina, a potom ju prizemno poslao u donji desni vratarev kut. Sturridgea je pak sjajno proigrao Luis Suarez, nakon čega je ovaj samo izbio pred vratara i lakoćom ga matirao.

Liverpool je tako postao tek drugi sastav nakon Arsenala koji je izborio peto kolo FA Cupa. Podsjetimo, Arsenal je dan ranije s 4:0 razbio Coventry City.

FA Cup, 4. kolo:

Bournemouth – Liverpool 0:2 (Moses 26, Sturridge 60)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider