Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Borba za Suareza

Liverpool o bogatoj ponudi Arsenala: 'Što puše oni tamo?'

Engleski nogometni klub Arsenal poslao je Liverpoolu neobičnu ponudu za Luisa Suareza tešku 40 milijuna i jednu funtu, koja je trebala aktivirati Urugvajčevu otkupnu klauzulu u ugovoru...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Međutim, ponuda je aktivirala jezik Liverpoolova vlasnika Johna W Henryja, koji je vidjevši ponudu na svoj Twitter-profil napisao: "Što puše oni tamo u Arsenalu?" (misleći pritom na neku vrstu opijata).

Iz poruke nije jasno je li se ta rečenica odnosila na Arsenalove pokušaje da dovede kontroverznog urugvajskog napadača ili na činjenicu da je londonski klub na ponudu od 40 milijuna funti dodao još jednu funtu. Podsjetimo, Liverpool je prethodno odbio već dvije Arsenalove ponude.

Zanimljivo, iako otkupna klauzula u ugovoru iznosi 40 milijuna funti, Liverpool ponudu ne mora prihvatiti, već samo obavijestiti igrača o istoj. To će Suarez, ako već nije, saznati nakon današnje utakmice protiv australskog predstavnika Melbourne Victoryje. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider