Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Traže se pojačanja

Liverpool ne ide samo po naslov, nego i po traženog Hrvata?

Zanimljivu transfer glasinu objavio je u jutrošnjem izdanju britanski tabloid Mirror, koji tvrdi da će predstojećeg ljeta vodeći sastav Premierlige Liverpool krenuti po hrvatskog stopera Dejana Lovrena (24)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Malo tko može zamjeriti išta ofenzivnoj liniji "redsa" ove sezone u kojem prijete prvi i drugi najbolji strijelci Premierlige Luis Suarez i Daniel Sturridge, dok iza njih iz drugog plana vrebaju Philippe Coutinho, Raheem Sterling i kapetan Steven Gerrard.

Međutim, od pet vodećih sastava Premierlige Liverpool ima najpropusniju obranu. U 32 dosada odigrane utakmice primio je 39 pogodaka, što je u prosjeku više od jednog po susretu. Stoga Mirror tvrdi da će menadžer Brendan Rodgers sve svoje snage predstojećeg ljeta usmjeriti isključivo na dovođenje kvalitetnog stopera, a takvim se smatra hrvatski stoper Southamptona Dejan Lovren.

Podsjetimo, upravo je Lovren presudio Liverpoolu na Anfieldu u rujnu prošle godine kada je postigao jedini pogodak na susretu u senzacionalnoj pobjedi "svetaca". Tržišna cijena (Transfermarkt) hrvatskog reprezentativca trenutno iznosi 12 milijuna eura, no pretpostavlja se da bi Liverpool morao zagrabiti i dublje u džep da bi se domogao njegovih usluga.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider