Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stižu još dvojica?

Liverpool doveo (tek) prvo pojačanje iz Southamptona – svog velikog navijača!

Dojučerašnji napadač Southamptona i engleski reprezentativac Ricky Lambert.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok su svi očekivali transfer Adama Lallane, u Liverpool je stigao drugi navijač tog kluba koji je prošle sezone igrao u Sothamptonu. Riječ je o Rickyju Lambertu, napadaču koji će igrati za Englesku na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

''Ne mogu vjerovati. Volim Liverpool cijeli život. Otišao sam odavde prije 17 godina i nisam ga prestao voljeti'', ispalio je Lambert koji je kao junior igrao na Anfieldu od 10 do 15 godine.

Transfer je vrijedan 4 milijuna funti, jer je on ipak ima 32 godine na leđima. Bit će odličan džoker Brendanu Rodgersu koji je želio visokog napadača koji će razbijati bunkere.

Lambertu neće smetati biti rezerva Sturridgeu i Suarezu. Kao i mnogi klinci iz Liverpoola i okolice i on je također sanjao obući dres peterostrukog prvaka Europe.

''Uvijek sam sanjao da zaigram za Liverpool. Mislio sam da je ta šansa prošla zauvijek… Znam što ljudima znači ovaj klub i kako se za njega trebam boriti. To mi znači sve'', presretan je Lambert.

Ricky Lambert je u Southamptonu zabio čak 117 pogodaka u 235 nastupa, a na pripremama engleske reprezentacije su mu nove kolege Steven Gerrard, Daniel Sturridge, Jordan Henderson, Glen Johnson i Raheem Sterling.

Možda im se od sljedeće sezone pridruži i Adam Lallana, pa će Liverpool biti 'Engleska u malom'. Spomenimo i kako su u tijeku pregovori i s trećim igračem Southamptona, hrvatskim reprezentativcem Dejanom Lovrenom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider