Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li moguće?

Lionel Messi u službi Madrida: Dat će cijelog sebe!

Lionel Messi sudjelovat će u promociji Madrida kako bi pomogao da glavni grad španjolske dobije organizaciju Olimpijskih igara 2020...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi, najbolji svjetski nogometaš, prva zvijezda Barcelone i shodno time najveći "neprijatelj" madridskog Reala, idućih će dana cijelog sebe dati Madridu.

Riječ je o promociji koju će Messi pokušati napraviti kako bi, moguće, Madrid dobio organizaciju Olimpijskih igara 2020. godine. Organizacijski odbor, koji se trudi da Madrid bude pobjednik u ovoj utrci, odlučio je uzeti Messija za jednog od svojih "manekena" ne samo zbog njegove planetarne popularnosti, već djelomično i zato što će se odluka donijeti u Buenos Airesu.

Sedmog dana ovog mjeseca Međunarodni olimpijski odbor će u glavnom argentinskom gradu odlučiti o domaćinu 42. Olimpijskih igara po redu. Suparnici Madrida su Tokijo i Istanbul, a Messi je na svom Facebook profilu napisao:

"Ja sam uz Madrid 2020. godine".

Podsjetimo da su, već od ranije, u ovu kampanju uključene svjetske sportske zvijezde poput Cristiana Ronalda, Rafaela Nadala, Paua Gasola, Miguela Induraina... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider