Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ona ima ekskluzivu

Lijepa Sara zna iz prve ruke: 'Igrači se ne slažu s Mourinhom'

Sara Carbonero može reći ono što njen dečko ne smije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lijepa djevojka ozlijeđenog vratara Reala Ikera Casillasa dobro poznaje situaciju u klubu. Ne samo zbog Ikera, već i zbog svog posla TV sportske novinarke koja prati španjolski nogomet s posebnim naglaskom na Real Madrid.

Madridski klub u ratu je s najtiražnijim sportskim dnevnikom Marcom koja prenosi informacije od 'krtice' iz svlačionice Reala. Marca je izašla s informacijom kako su Iker Casillas i Sergio Ramos postavili ultimatum predsjedniku Perezu – ili on ili mi.

Perez je odmah u Mamićevom stilu prošlog tjedna sazvao izvanrednu press konferenciju kako bi sve demantirao i pružio potporu Mourinhu. No, Sara Carbonero je u javljanju jednoj meksičkoj televiziji ponovila pisanje Marce. Ona tvrdi kako postoji podjela u svlačionici tj. kako se igrači ne slažu s Mourinhom.

''Klima u svlačionici Reala nije dobra. Javna je tajna da se dio igrača uopće ne slaže s trenerom. Svlačionica je podijeljena i sada treba vidjeti hoće li Mourinho na kraju sezone otići budući da je otvorio mnoge fronte u klubu'', istaknula je Carbonero.

Za mnoge to nije ništa novo, ali ako to kaže djevojka Ikera Casillasa, onda su valjda i zadnje sumnje otklonjene.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider