Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Pohvale sa svih strana

Cijeni ga i UEFA: Novo priznanje Luki Modriću

Hrvatski nogometaš Luka Modrić dobio je još jedno lijepo priznanje. Europska nogometna federacija (UEFA) uvrstila ga je u momčad tjedna Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Očekivano, svih 11 igrača dolaze iz madridskih klubova Reala i Atletica koji su izborili finale. Real je u utorak u Münchenu deklasirao Bayern s 4-0, a Atletico je dan kasnije u Londonu slavio protiv Chelseaja s 3-1.

Modrić je dobio puno pohvala za svoju igru u bavarskoj prijestolnici, pa i ne čudi da se našao u momčadi tjedna. Isto mu je uspjelo i tjedan dana ranije kada je Real u prvoj utakmici polufinala pred svojim navijačima pobijedio Bayern s 1-0.

Zašto nakon Bayerna svi pričaju o Modriću? Uživajte u 3 minute Lukine čarolije!

U ovotjednoj momčadi Modriću društvo u sredini terena prave klupski suigrač Angel di Maria i turski veznjak Atletica Arda Turan. Iz Reala su u idealnoj momčadi i stoperi Sergio Ramos i Pepe, te napadači Cristiano Ronaldo i Gareth Bale, dok Atletico predstavljaju i golman Thibaut Courtois, bočni igrači Juanfran i Filipe Luis, te napadač Diego Costa. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider