Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Navijači ogorčeni

Lewandowskom neće biti lako do kraja sezone: Počele stizati prijetnje!

Poljski nogometaš Robert Lewandowski je prije nekoliko dana i službeno odlučio kako će napustiti dortmundsku Borussiju i karijeru nastaviti u Bayernu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na kraju aktualne sezone Lewandowski će otići u klub kojeg u njegovom sadašnjem okruženju ne podnose. Zbog toga je Lewandowski prilično teško proživljavao posljednje trenutke u Dortmundu, a vjerojatno mu neće biti ništa lakše niti do kraja sezone.

Po informacijama njemačkih medija, Poljak i njegova djevojka Anna su primili nekoliko opasnih prijetnji. Ljuti navijači svakodnevno na razne načine uznemiruju nogometaša, a navodno je čak provaljeno u njegovu kuću u Poljskoj, krajem prošle godine, što ne treba nužno povezivati s odlukom o nastavku karijere u Bayernu.

Kako god, Lewandowski je odlučio angažirati tjelohranitelja (ili više njih), kako bi barem donekle mirnije proveo posljednje mjesece u Dortmundu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider