Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Borba ili odlazak?

Lewandowski tjera Mandžu u klub njegove mladosti

Talijanski dnevnik Tuttosport i dalje vrti priču o navodnom interesu Juventusa za hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Munchenu se do kraja tjedna sprema objava dugo najavljivanog transfera Roberta Lewandowskog iz Borussije Dortmund u Bayern. Poljski napadač potpisat će ovih dana, a boju kluba promijeniti ovog ljeta. Ovakav razvoj mogao bi značiti da Mario Mandžukić možda ode iz kluba. Iako je jasno kako Mandžo neće nikome priznati da je bolji, teško je vjerovati da že Lewandowski sjediti na klupi.

Sve to pod budnim okom prati Juventus koji je Mandžukića htio dovesti prije godinu i pol, ali je Bayern bio brži i iz Wolfsburga doveo hrvatskog napadača. Mandžukić je nedavno priznao kako je silno htio obući dres talijanskog prvaka, jer je postere Juveovih igrača kao klinac lijepio po zidovima svoje sobe.

Sportski dnevnik iz Torina Tuttosport piše kako su čelnici Juventusa već uspostavili kontakt s predstavnicima Bayernova napadača. Tuttosport ističe i da su čelnici kluba na nedavnoj manifestaciji Globe Soccer Awards u Dubaiju dobili ohrabrujuće signale o realizaciji ovog transfera, ali ne navodi od koga.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider