Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan je bio pregrub

Lewandowski otkrio kako ga je Pepe molio da prestane zabijati Realu

Centarfor Borussije Dortmund dao je ekskluzivni intervju za Polishfooball.com, u kojem je otkrio jedan zanimljivi detalj s polufinala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Borussia Dortmund slavila je u prvom dvoboju na svom Signal Iduna Parku s 4:1, a sva je četiri pogotka za domaćine postigao poljski napadač. Na pitanje poljskog novinara kako je bilo nositi se s Realovom grubom obranom Lewandowski je otkrio:

"Bilo je sve čisto više-manje. Jedino je Sergio Ramos u nekoliko navrata bio malo pregrub. Prilikom jednog kornera, prišao mi je Pepe koji me čuvao tijekom cijele utakmice i rekao 'zabio si četiri, možda je sada dosta?' ", rekao je Poljak.

Na pitanja o toliko spominjanom transferu predstojećeg ljeta Lewandowski nije želio odgovarati.

"Nemam komentara. Imamo još četiri utakmice u prvenstvu i barem jednu u Ligi prvaka. Te ću utakmice igrati u dresu Borussije Dortmund i to je najbitnije", izjavio je između ostalog strijelac 33 pogotka ove sezone u svim natjecanjima.

Spomenimo i da je predsjednik Borussije Hans-Joachim Watzke otkrio da klub ima dogovor s menadžerom Lewandowskog da njegov pulen smije pregovarati s drugim klubom, ali samo ukoliko se zadovolje financijski uvjeti ponude za njega.

"Imamo dogovor. Ali to istovremeno ne znači da će Robert otići. Zasada još nismo zaprimili nijednu konkretnu ponudu nekog kluba", rekao je Watzke.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider