Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poput Götzea

Službeno: Lewandowski potpisao za Bayern do 2019.!

Službeno je: Poljski nogometni reprezentativac Robert Lewandowski (25) od ljeta postaje novi član europskog i njemačkog prvaka – Bayerna...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vijest je na svojoj službenoj stranici objavio bavarski klub, za koji uspješno nastupa hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić. Upravo će njemu Lewandowski iduće sezone praviti konkurenciju u napadu, a mogao bi to raditi i narednih pet godina, jer je na toliko potpisao.

Poljak će do kraja sezone igrati za Borussiju Dortmund, a potom će bez odštete napustiti Signal Iduna Park i zaigrati u redovima mrskog rivala Bayerna.

Bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će navijači Borussije dočekati Lewandowskog u prvoj sljedećoj domaćoj utakmici njemačke Bundeslige. Prisjetimo se, prošle je sezone istu stvar napravio i njemački nogometni "dragulj" Mario Götze, a taj mu potez dortmundska javnost ni dan danas nije oprostila. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider