Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vratio se!

Messi se vratio s dva gola i progovorio o odlasku: 'Bio sam očajan...'

Argentinski nogometni majstor Lionel Messi vratio se ove srijede na travnjake nakon skoro dva mjeseca pauze uzrokovane ozljedom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo da se Leo Messi ozlijedio 10. studenoga prošle godine na utakmici protiv Betisa, no za navijače Barcelone je najbitnije da opet igra i da zabija pogotke.

U prvom ogledu osmine finala španjolskog Kupa kralja Barcelona je na svom Camp Nou pobijedila Getafe 4-0, a Messi je majstorski, u 90. i 92. minuti, postigao dva pogotka za konačnu visoku pobjedu 4-0 koja već sada garantira proboj među osam najboljih.

Inače, Messi je u igru ušao u 64. minuti, a dotad je glavni čovjek na travnjaku bio Cesc Fabregas koji je postigao uvodna dva pogotka za katalonsku momčad.

''Bio sam već očajan, predugo sam bio izvan travnjaka i jedva sam čekao povratak. Osjećao sam se dobro, ništa me nije boljelo i bio sam spreman za igru. Sretan sam što sam se oporavljao u svojoj domovini, naporno sam radio, a sad gledam naprijed i očekujem odličnu godinu.''

Barceloni slijedi derbi s Atletico Madridom.

''Ako ću moći, onda ću igrati. Moram se dogovoriti s trenerom i liječnicima i onda ćemo odlučiti. Bitno je da odluka bude u interesu kluba.''

Tijekom oporavka od ozljede Messi se porječkao s potpredsjednikom kluba, a sve se glasnije počeo spominjati njegov odlazak iz Barcelone.

''Moja želja je igrati ovdje do kraja karijere'', poručio je Argentinac.(TS/VLM)

Kup kralja, prve utakmice osmine finala:

Barcelona - Getafe 4-0 (Fabregas 9, 63-11m, Messi 90, 90+2)

Racing Santander - Almeria 1-1 (David Concha 64 / Corona 26)

Betis - Athletic 1-0 (Ruben Castro 42)

Alcorcon - Espanyol 1-0 (Pacheco 72)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider