Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još će se načekati

Legenda Rome: Moj nadimak nema smisla, nikada neću biti kapetan

Daniele De Rossi, 30-godišnji je nogometaš koji je kompletni dosadašnji dio karijere proveo u Romi. Od 2001. godine je profesionalno vezan uz tu momčad, makar je tijekom karijere imao brojne i to vrlo unosne ponude...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

De Rossijev je nadimak Capitano Futuro (budući kapetan) koji su mu nadjenuli navijači rimske momčadi. Naime, De Rossi je apsolutno bio logičan izbor za kapetana Rome jednog dana kada se Francesco Totti umirovi. Očekivalo se, vjerojatno, da će Totti ranije otići...

Totti je, dakako, prva ikona i zvijezda kluba, ali je loša vijest za De Rossija što je Totti odlučio produljiti ugovor s Romom do lipnja 2016. godine, što znači da će proći još tri godine bez da se u realnost pretvori onaj nadimak Capitano Futuro. Najranije bi De Rossi takav mogao postati s 33 godine, ostane li i dotad u Romi.

''Moj nadimak polako gubi smisao. Sve mi se čini da bi mogao ostati vječno u čekanju postati budući kapetan. Hvala ti Totti'', šalio se De Rossi na svoju poziciju, te je dodao:

''Naravno da sam sretan zbog Tottija. Želim mu samo da nas i dalje vodi prema pobjedama.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider