Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prenosi španjolski Fichajes.net

Legenda Reala na ljeto odlazi u Serie A?

Vrlo često je u posljednje vrijeme španjolski Fichajes.net imao dobre informacije, a u utorak je poslao novu zanimljivost…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arsenal, Manchester City i Paris St. Germain su dosad bili najozbiljniji interesenti za nezadovoljnog 32-godišnjeg Ikera Casillasa, legendarnog već sada vratara madridskog Reala. Podsjećamo kako je Casillas već kod Mourinha izgubio status prvog vratara.

I kod Carla Ancelottija ove sezone u Primeri Diego Lopez ima prednost, dok Casillas dobiva 'mrvice' u Ligi prvaka i Kupu kralja.

Fichajes.net navodi da je trenutačno ozbiljna opcija odlazak Casillasa u Napoli. Klub s juga Italije će na kraju sezone vrlo vjerojatno ostati bez prvog vratara Pepea Reine, koji je u Napoliju ove sezone na posudbi iz Liverpoola.

Odlaskom Reine klub će ostati bez prvog vratara, a čelnici kluba su navodno već kontaktirali Casillasa, koji je profesionalno u Realu od daleke 1999. godine. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider