Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bit će čudna sezona'

Legenda otkrila: Chelsea će biti prvak samo iz jednog razloga

Alan Shearer, 43-godišnji nekadašnji sjajni engleski nogometaš, uvjeren je kako je Chelsea prvi i veliki favorit ove sezone za uzimanje krune prvaka u engleskoj Premierligi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Alan Shearer, legenda Newcastlea i engleske reprezentacije najavio je novu sezonu i pitanje favorita:

''Jose Mourinho je razlog zašto sam uvjeren da će Chelsea biti prvak ove sezone. Iz razgovora s nekim igračima Chelseaja sam shvatio koliko im znači ovaj povratak Mourinha. Oni su automatski postali pobjednička družina koja će otići do kraja'', rekao je Shearer i nastavio:

>> ANKETA Tko će biti novi prvak? Danas kreće ludilo u Engleskoj

''Isto tako, Mourinho dolazi, u određenom smislu, doma. Ne mora se na ništa privikavati. Sve mu je poznato, kao što mu je poznat način na koji se osvajaju naslovi prvaka u Engleskoj. Primjerice, daleko će se više morati prilagođavati David Moyes na klupi Manchester Uniteda.''

Shearer je dodao za kraj i sljedeće:

''Bit će ovo jako čudna sezona, naravno, zato jer nema više Alexa Fergusona. Zanima me kakva će biti reakcija Manchester Uniteda, ali mislim da niti jedan klub iz Manchestera, niti Arsenal, ne mogu ugroziti Chelsea'', završio je nogometaš koji je od 1996. do 2006. godine igrao za Newcastle, te je u Premierligi zabio čak 148 pogodaka tijekom 303 utakmice.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider