Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To bi bila senzacija

Legenda ispalila: 'Pep će u Bayern dovesti i Messija i Cristiana Ronalda'

Boris Becker, nekadašnja svjetska teniska ikona i čovjek koji u svojoj zbirci ima šest Grand Slam naslova, ujedno je i veliki navijač nogometaša minhenskog Bayerna...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oduševljen je Becker što će od iduće sezone "njegov" klub trenirati Josep Guardiola, te je u razgovoru za Mundo Deportivo izjavio:

''Sjajna je stvar što Pep dolazi kod nas, on je najbolji svjetski trener. I ne samo to. Uvjeren sam da će njegov dolazak primamiti neke velike zvijezde da dođu u Bayern. Recimo, mogli bi doći Messi i Cristiano Ronaldo, sigurno bi to poželjeli. Jedan će igrati na lijevoj, a drugi na desnoj strani'', uz smijeh je komentirao Becker, a onda ipak malo realnije sagledao situaciju.

''Odlična je stvar dolazak Guardiole, ali neće mu biti lako. Iskreno, bio sam malo iznenađen kada sam čuo da dolazi. Kažem, neće mu biti lako, jer primjerice Heynckess ove sezone može uzeti baš sve. I Ligu prvaka i prvenstvo i DFB Pokal. Kako to sve reprizirati'', upitao se 45-godišnji Becker. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider