Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rosell sazvao pressicu

Legenda Barce stala uz Guardiolu: 'Jedino što u klubu znaju je lagati, vrijeđati...'

Josepu Guardioli, koji je javno prozvao predsjednika Sandra Rosella i vodstvo FC Barcelone zbog nekorektnog ponašanja tijekom prošle sezone, priključila se i rukometna legenda kluba Enric Masip...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ono što je Guardiola izjavio nekome može biti šokantno, no realno to nije nikakvo iznenađenje. Štoviše, slično Guardioli prošao sam i ja - rekao je ponajbolji svjetski rukometaš 90-ih godina dodavši:

''Sve što u klubu znaju jest lagati, vrijeđati, zbunjivati i štetiti imidžu kluba za koji su mnogi od nas krvarili tijekom cijele karijere.

''Ja sam na svojoj koži pretrpio objede ljudi iz kluba, koji na vrlo perfidan način propuštaju negativne kvalifikacije u javnost.''

Masip je u kapetanskoj ulozi osvojio šest europskih naslova s Barcelonom tijekom 90-ih godina prošlog stoljeća. Do prošlog siječnja, kada je iznenada otpušten, radio je kao sportski direktor rukometne momčadi.

Predsjednik Rosell isprva je nastojao ignorirati Guardiolin istup. Nakon Masipova je, međutim, najavio odgovor na press-konferenciji koju će održati u ponedjeljak. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider