Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan od najtrofejnijih

Legenda Barce: Navijači mi skandiraju, ali svejedno napuštam klub

Victor Valdes, 32-godišnji vratar Barcelone, ostao je ustrajan u svom naumu napuštanja kluba u kojem je proveo cijelu seniorsku karijeru po završetku ove sezone…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Valdes je jedan od najtrofejnijih španjolskih nogometaša. U Barceloni je osvojio tri naslova pobjednika Lige prvaka, šest titula u španjolskom prvenstvu, dvije u Kupu kralja, šest u španjolskom Superkupu, dvije u UEFA-inom, te još dva naslova svjetskog klupskog prvaka.

Usprkos odličnog prijema kod navijača katalonskog ponosa, Valdes se nije predomislio i ovo je njegova zadnja sezone na klupi Barcelone.

''Ove sezone navijači stalno skandiraju moje ime. Na to sam ponosan. Možda je razlog što znaju da mi je ovo zadnja sezona u klubu, ali svejedno dajem sve od sebe. Ljudima je možda teško shvatiti zbog čega odlazim, ali odlučio sam poslušati što mi srce govori. Ne vidim razloga zbog čega bih govorio, 'vidjet ćemo', kada sam odlučio. Želim biti potpuno iskren i zbog toga sam već ranije objavio svoj odlazak'', objasnio je Valdes.

Prema nekim izvještajima iz medija, karijeru bi mogao nastaviti u Manchester Cityju ili Monacu. Tako pišu mediji, ali Valdes tvrdi da još nije donio nikakvu odluku.

''Još nemam nikakve planove za nastavak karijere.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider