Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jaka konkurencija

Legenda analizira: Tko će biti Realov Pirlo? Xabi, Modrić, Illarramendi...

Legendarni talijanski stručnjak Arrigo Sacchi (67) dao je intervju za španjolsku Marcu u kojem se osvrnuo na aktualnosti Real Madrida, kluba u kojem je godinu dana bio direktor…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sacchi je danas koordinator mladih talijanskih reprezentacija, pa je dobro upoznat s najvećim talentima koji se pojavljuju u europskom nogometu. Kao takav je oduševljen činjenicom da je Real ovo ljeto u svoje redove doveo dvojicu mladih španjolskih reprezentativaca - Isca i Asiera Illarramendija.

"Illarramendi mi se jako sviđa. Fantastičan je igrač. Jednako je dobar i u obrambenom i u napadačkom dijelu, razumije igru, može igrati i na malom i na velikom prostoru. Mislim da će puno donijeti Realu. Isco je drugačiji tip igrača, ali je također vrlo dobar. Iznimno je talentiran i dominantan na terenu", kazao je Sacchi.

Bivši trener Milana i izbornik Italije smatra da je Real napravio pametan potez kad je na klupu doveo njegova sunarodnjaka Carla Ancelottija.

"Carlo je sjajan trener, uspio je u svim klubovima koje je vodio. Njegove momčadi uvijek nastoje dominirati na terenu i igrati dobar nogomet", istaknuo je Sacchi, a na pitanje tko će biti Ancelottijev Andrea Pirlo u Realu, odgovorio je:

"Ne znam. Real ima sjajnu momčad i nekoliko igrača može preuzeti tu funkciju. Xabi Alonso, Illarramendi, Luka Modrić… Puno ih je, a Carlo će znati izabrati." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider