Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
500.000 eura do kraja sezone

Lazio pronašao zamjenu za Klosea!

Nakon što je saznao da će sljedeća dva mjeseca biti bez svog najboljeg strijelca Miroslava Klosea, talijanski nogometni prvoligaš Lazio posegnuo je za njegovom zamjenom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tijekom vikenda je Lazio gostovao kod Genoe, te je izgubio utakmicu 3-2. No, na tom se ogledu ozlijedio i napadač koji je ove sezone prvi klupski strijelac u Serie A sa deset pogodaka u dvadeset odigranih utakmica. Klose je ozlijedio ligamente koljena i liječnička je preporuka pauza od otprilike dva mjeseca.

Francuski veteran Luis Saha (34) potpisao je s rimskim klubom ugovor do kraja sezone vrijedan otprilike pola milijuna eura. Iako je istekao prijelazni rok, Saha je došao u klub kao slobodan igrač, što je po pravilima dopušteno.

Podsjetimo, Francuz je 31. siječnja raskinuo ugovor s engleskim Premierligašem Sunderlandom, a talijanskoj će javnosti kao novo pojačanje Lazija biti predstavljen danas (četvrtak) u 19 sati po lokalnom vremenu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider